VRF-SYSTEMEN AIRCONDITIONING, IDEAAL VOOR GROTERE GEBOUWEN, KANTOREN E.D.

Een VRF-systeem is een klimaatbeheersingssysteem met de mogelijkheden koelen en verwarmen. VRF betekent : Variable Refrigerant Flow, wat inhoudt dat de hoeveelheid koudemiddel en dus de capaciteit van het systeem kan variëren. Logischerwijs resulteert dit in een gunstig energieverbruik.
Het VRF-systeem kan meerdere buitenunits en binnenunits omvatten. Dit wordt specifiek aan de hand van uw wensen samengesteld. Jero Koudetechniek adviseert u graag hierbij en neemt vakkundig de installatie voor haar rekening.

Toepassing :
Gesteld kan worden dat, overal waar men in meerdere vertrekken een perfect binnenklimaat wenst en geen te hoge energierekening, een VRF-systeem uitkomst kan bieden.
Voorbeelden :
• Winkels
• Winkelcentra
• Verzamelgebouwen
• Kantoren
• Hotels

MEER WETEN?  MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE ADVISEUR.

Informeer voor een passende oplossing voor uw persoonlijke eisen. Wij adviseren u graag in de diversiteit van onze systemen en omdat dit een zeer breed pakket bevat nemen wij daar dan ook graag voldoende tijd voor. Met een goed advies maak je de juiste afspraken!. Stuur ons een mail of bel met ons kantoor voor een afspraak bij u of bij ons op de zaak. 

Bedrijfsgegevens

Postbus 814  5340 AV Oss
K.V.K. 17146720
BTW.Nr NL1497.28.426.B01

Bezoekadres

JERO Koudetechniek
Angelenweg 87
5349 TA Oss 
Alleen op afspraak!

Contact

Tel. 0412-473365
Mob. 06-21531117
Fax. 0412-473384
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.