• KOUDETECHNIEK
    VOOR ELKE TOEPASSING

Bij Jero koudetechniek beheersen wij alle facetten van het vak. Voor ieder vakgebied bieden wij oplossingen waarin wij samen met de klant zorgen voor een passend ontwerp. En dat onze klanten dat waarderen blijkt wel uit de langdurige relaties die wij hierin onderhouden. Het voordeel van onze snelle servicedienst speelt hier uiteraard een grote rol in.

KOEL/VRIES CELLEN

Koelcellen en vriescellen zijn voor het koel bewaren (al dan niet bevroren) of voor het invriezen van producten. Wij bouwen reeds jarenlang complete koelcellen en vriescellen voor een breed scala klanten. Het is eveneens mogelijk dat wij de technische installatie aanpassen op uw bestaande cel.

ZAKELIJKE KOELINGEN

Wij leveren en installeren koeltechnische apparatuur van gerenommeerde merken, specifiek naar uw wensen zoals Koel en diepvries kasten, koeltoonbanken, gebakvitrines, koel en vries cellen, wandkoelingen, werkbanken en saladiers.

KOELCONTAINERS

Als extra service kunnen wij u tevens voorzien van een tijdelijke koeling, ideaal voor bijvoorbeeld een feest aan huis of wanneer u koelruimte tekort komt in uw bedrijfsvoering.
Informeer naar de mogelijkheden.

MEER WETEN?  MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE ADVISEUR.

Informeer voor een passende oplossing voor uw persoonlijke eisen. Wij adviseren u graag in de diversiteit van onze systemen en omdat dit een zeer breed pakket bevat nemen wij daar dan ook graag voldoende tijd voor. Met een goed advies maak je de juiste afspraken!. Stuur ons een mail of bel met ons kantoor voor een afspraak bij u of bij ons op de zaak. 

Bedrijfsgegevens

Postbus 814  5340 AV Oss
K.V.K. 17146720
BTW.Nr NL1497.28.426.B01

Bezoekadres

JERO Koudetechniek
Angelenweg 87
5349 TA Oss 
Alleen op afspraak!

Contact

Tel. 0412-473365
Mob. 06-21531117
Fax. 0412-473384
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.